AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 20:25
Gode minder for Liverpool: Kan du nævne spillerne i CL-finalen 2005?

18 spillere på fem minutter. Det lyder måske ikke så svært, men det kan det hurtigt vise sig at blive. For hvor mange af spillerne fra Liverpools seneste triumf i Champions League kan du huske?


I 2005 vandt Liverpool en Champions League-finale, som er gået over i historien.

Den engelske storklub var bagud 3-0 ved pausen mod et stjernespækket AC Milan-mandskab, der havde spillere som Paulo Maldini, Andrea Pirlo, Kaká og Andriy Shevchenko på banen. Takket være en fantastisk anden halvleg formåede the Reds at tvinge kampen ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, hvor det blev til en sejr.

Den magiske aften i Istanbul vil altid blive husket hos Liverpool-fansene, og nu er det tid til at nævne de 18 spillere, der var med i truppen den aften.

Vi kan hurtigt afsløre, at der er nogle af spillerne, som ikke fik den helt store karriere i Liverpool på trods af Champions League-triumfen.

Vi gør opmærksom på, at spillernes for- og efternavn skal skrives for at det tæller som et rigtigt svar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED