AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 11:58
Gode gamle Levy: Spurs forsøgte at leje Bale sidste sommer

Spanske AS skriver, at Tottenham noget frækt forsøgte at leje Gareth Bale sidste sommer.


Går den, så går den, men Real Madrid blev angiveligt ikke synderligt begejstrede sidste sommer, da Spurs sidste sommer sendte et noget surrealistisk bud afsted på Gareth Bale.

Daniel Levy, Tottenhams bestyrelsesformand, der er notorisk kendt for at være en snedig rad, når det omhandler spillertransfers, forsøgte nemlig at leje den walisiske stjerne.

Det skriver spanske AS.

Der er som sådan intet galt i at forsøge at leje den forhenværende Spurs-spiller, men tilbuddet var angiveligt så lidt lukrativt for Real Madrid, at den spanske kongeklub må have haft svært ved at tro deres egne øjne.

Spurs ville nemlig leje Gareth Bale for en sæson, men agtede kun at betale en lille andel af Gareth Bales store løn - resten skulle Los Blancos fortsat hæfte for.

Den praksis er som sådan heller ikke helt unormal, men Spurs' tilbud skulle angiveligt have været så absurd, at flere spanske medier i dag betegner det som "skamfuldt" og "surrealistiskt". 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED