AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:07:2022 20:32
Gode fremskridt: Liverpool vil lukke kæmpe signing til næste sommer

Liverpool arbejder hårdt på at lukke stor sommersigning for næste år.


Liverpools transfervindue ser ud til at være slut for denne omgang, hvor det formentlig ender med tre nye signings i form af Darwin Nunez, Fabio Carvalho og Calvin Ramsay.

Flere journalister - heriblandt Fabrizio Romano - har dog meldt, at de også har haft kontakt med Dortmund i et forsøgt på at hente Jude Bellingham denne sommer, men uden held.

Efter salget af Erling Haaland vil de gerne beholde Jude Bellingham i minimum en sæson mere.

Næste sommer forventes der derfor at være stor interesse i den unge englænder, og det forlyder nu, at Liverpool vil forsøge at lave en handel med Dortmund inden næste sommer.

Football Insider melder, at Merseyside-klubben gør store fremskridt i deres jagt på Jude Bellingham, hvor de arbejder hårdt på at få en aftale i stand for sommeren 2023.

Det samme gjorde de, da de indgik en aftale med RB Leipzig omkring en transfer af Naby Keïta i sommeren 2017, som første skiftede sommeren 2018.

Jude Bellingham forventes at koste mere end €100 millioner, da han også tiltrækker interesse fra Real Madrid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE