AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 10:42
Goal erfarer: Arsenal jagter 18-årigt fransk forsvarstalent til £25 mio.

William Saliba skulle være på ønskelisten i Arsenal, erfarer Goal.


Arsenal har udset sig teenage-stjernen William Saliba fra Saint-Etienne som sommerens forstærkning til midterforsvaret.

Den 18-årige franskmand har haft sit store gennembrud denne sæson, og det er ingen hemmelighed, at Unai Emery vil styrke sin defensiv, som lukkede hele 51 mål ind i Premier League denne sæson.

Goal erfarer, at Saliba er The Gunners toptransfermål,  da klubben har scoutet ham intenst hele sæsonen,  hvor midterforsvareren har udvist stor modenhed af så ung en spiller at være.

Saliba underskrev en ny fireårig kontrakt med Saint-Etienne i april,  men den franske klub skulle være indstillet på, at det bliver noget nær umuligt at holde på stortalentet,  når de europæiske storklubber banker på.  Derfor skulle et bud på omkring £25 millioner være nok til at overbevise klubben om, at et salg er det rigtige.

Manchester United har også tidligere været sat i forbindelse med Saliba,  som José Mourinho offentligt har skamrost.

- Jeg synes, han har alt, der skal til for at blive en stor spiller på samme måde som Kurt Zouma, som jeg hentede til Chelsea, har portugiseren tidligere udtalt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED