Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2022 18:42
Gnider Inter bevidst salt i såret? Her er Lukakus nye trøjenummer

Mange Chelsea-fans undrer sig over belgierens nye trøjenummer.


Romelu Lukaku er blevet lejet ud til Inter for den kommende sæson, men den belgiske Chelsea-angriber er bestemt ikke færdig med at skabe reaktioner hos tilhængere af The Blues.
 
Den 29-årige angriber er nemlig blevet tildelt trøje nummer 90, som, ifølge mange, i euro skal symbolisere den fortjeneste, Inter har scoret på handlen.
 
Særligt på Twitter er den gal, hvor mange raser over præsentationsbilledet.
 
Daily Mail har samlet nogle af kommentarerne:
 
- Inter og Lukaku har røvrendt os stort. Nu igen med trøjenummer 90 for at pisse os fuldstændig af. Jeg har aldrig været så skamfuld over en aftale, skriver en bruger på Twitter med brugernavnet The Other Side Of The Coin.
 
- Lukaku vælger at bære nummer 90 hos Inter for at minde os alle om, hvor mange penge Chelsea har tabt på ham. (Køb for 100 millioner euro, lånt ud til 10 millioner), skriver Saddam.
 
- Inter har valgt at give Lukaku nummer 90 for at vise den fortjeneste på 90 millioner euro, de har fået ud af os. Det er på tide at skjule hans navn, skriver en bruger ved navn MAH.
 
En Arsenal-fan fryder sig dog over situationen. 
 
- Lukaku bærer nummer 90 som et symbol på, hvor mange millioner Chelsea mistede i forbindelse med handlen. Det er kvalitetsmobning.
 
 
Embed from Getty Images

Lukaku scorede 64 gange i 95 kampe for Inter, og var sammen med Antonio Conte med til at vinde Serie A-titlen i 2020/21-sæsonen.
 
Så godt gik det dog ikke hos Chelsea, hvor Lukaku kun nettede otte gange i 26 Premier League-kampe, og dermed langt fra levede op til forventningerne ud fra hans prisskilt.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE