AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 19:44
Glem Newcastle: Saudiarabisk prins retter fokus mod "kronjuvelen" Manchester United

The Shields Gazette skriver, at den saudiarabiske kongefamilie har droppet interessen i Newcastle, men i stedet kan vende fokus mod Manchester United i stedet.


Den saudiarabiske kronprins Mohammad Bin Salman skulle ifølge Wall Street Journal have været i forhandlinger om et muligt opkøb af Newcastle United så sent som sidste måned.

Men efter at historien om forhandlingerne blev lækket, skulle Bin Salman have lavet en u-vending.  Han er angiveligt ikke længere interesseret, men kan i stedet vende fokus mod Manchester United, som han anser som "kronjuvelen".

Det skriver Shields Gazette onsdag.

Det er langt fra første gang, at der bliver rapporteret om interesse i The Red Devils fra den saudiarabiske kongefamilie. Klubben har angiveligt stået på Bin Salmans ønskeseddel i en årrække, og der har været rygter om bud på klubben i fortiden.

Daily Mirror skriver, at Glazer-familien, som i øjeblikket ejer Manchester United, modtog et bud på £3,5 milliarder kroner sidste år fra den saudiarabiske kronprins. Hvilket blev afvist.

Spørgsmålet er, om Glazer-familien fortsætter med at have den holdning, nu hvor Manchester United lider af effekterne fra klubbens manglende Champions League-deltagelse.

Det kan mærkes på bundlinjen, og det vil virkeligt kunne mærkes, hvis klubben ikke har held med at kvalificere sig to sæsoner i træk.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED