Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 08:13
Glem Håland og Kane: Ferdinand opfordrer United til at signe en helt tredje angriber

Rio Ferdinand har et bud på en spiller, som Manchester United kunne forstærke sin offensiv med.


Særligt hvis Edinson Cavani forlader Old Trafford efter kun en sæson ventes Manchester United at være på transfermarkedet efter en angriber denne sommer, og det er særligt stjerner som Erling Håland og Harry Kane, som klubben skulle have i kikkerten.

Men de bliver ekstraordinært dyre at signe og dyre i drift, hvis rygterne taler sandt. I stedet foreslår Rio Ferdinand, at De Røde Djævle fokuserer på at signe en anden ung angriber, som allerede har kendskab til Premier League - Dominic Calvert-Lewin.

- Jeg har set Everton mange gange i denne sæson, og han den type angriber, der virkelig vækker uro hos en forsvarer. Han er ikke en spiller, man ønsker at møde uge efter uge, for han er også aggressiv og angriber bolden, siger Ferdinand på sin Youtube-kanal FIVE.

- Han er blevet belønnet for sit slid ved at blive udtaget til landsholdet, for han har scoret mange mål i og omkring det lille felt. Jeg tror, han ville fære fantastisk for United. Han ville få en afslutning på så mange bolde fra Fernandes, Pogba, Rashford og Greenwood.

The Athletic har tidligere skrevet, at flere Manchester United-spillere faktisk også skulle være af den opfattelse, at den 24-årige Everton-angriber ville være en god mand at have på holdet. Han har bare kontrakt med The Toffees frem til 2025, så billig bliver han med garanti heller ikke, skulle United lytte til Ferdinands transferanbefaling.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED