AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2019 13:16
Glem det, Premier League-klubber: De Ligt får vanvittig frikøbsklausul

Matthijs De Ligt får en enorm frikøbsklausul, når han bliver præsenteret som ny spiller i Juventus.


Det hele er nu på plads, og det er blot et spørgsmål om tid, inden handlen bliver gjort officiel.

Juventus henter Matthijs De Ligt ifølge den store, italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, og dermed får vi ikke det hollandske vidunderbarn at se i Premier League i denne omgang – og spørgsmålet er, om han nogensinde kommer til at spille i den bedste engelske række.

For når han sætter sin underskrift på kontrakten med Juventus, får han samtidig også en frikøbsklausul, der er enormt høj.

I Italien er det ikke et krav om at have frikøbsklausuler i kontrakter, som det eksempelvis er i Spanien, men Matthijs De Ligt kan købes fri for 150 millioner euro (1,12 milliarder kroner).

Den pris er der næppe nogen Premier League-klubber, der er villige til at betale, og det vil i givet fald gøre den 19-årige hollænder til en af verdens allerdyreste spillere.

Juventus må prise sig lykkelige for at lande midterforsvareren, mens Premier League-klubberne må se misundelige til og samtidig erkende, at det bliver rigtig svært at få fat i teenageren i fremtiden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED