AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 13:03
Glem det: Liverpool vil ikke have Bundesliga-angriber

Rygterne om Max Kruse til Liverpool har i et stykke tid floreret i de engelske medier, men Liverpool Echo erfarer, at man har tillid til Rhian Brewster og Divock Origi.


Den tyske angriber så  ifølge rygtebørsen ud til at kunne blive en mulig back-up til Mohammed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane. Nu erfarer Liverpool Echo, at klubben i stedet vil satse på deres egne reserver i form af Brewster og Origi.

Den 31-årige Werder Bremen-kaptajn er ellers en fri agent fra næste måned, men Jürgen Klopp vil satse på, at Liverpools nuværende reserver kan agere back-up for klubbens mange offensive stjerner.

Mange Liverpool-fans husker sidste sommers nyhed om, at Timo Werner heller ikke blev en realitet, og nyheden om, at man ikke vil satse på Kruse kan derfor ikke komme som nogen overraskelse.

Ydermere håber Liverpool på at kunne tegne en ny kontrakt med Champions League-helten Divock Origi. Den belgiske angriber imponerede i sidste sæson, og fra Liverpools side håber man, at den samme form vil vise sig i næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED