AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 20:53
Glem det: Liverpool vil ikke engang hente Ramos på en fri transfer

En kilde i Liverpool har meddelt Daily Mirror, at Merseyside-klubben på ingen måder går efter Sergio Ramos.


Der går i øjeblikket rygter om, at Sergio Ramos kan være på vej væk fra Real Madrid.

Efter 1-4-nederlaget til Ajax i Champions League skulle Sergio Ramos og præsident Florentino Perez efter sigende have endt i et skænderi, og forholdet mellem de to er ikke blevet bedre siden da - og det har sat gang i rygterne.

Han er bl.a. blevet kædet sammen med et skifte til Liverpool, men en kilde tæt på klubben skulle have meddelt Daily Mirror, at der ikke er sandhed i disse rygter.

- Der er 0,0 procent chance for, at Sergio Ramos spiller for Liverpool. Det er intet med det der skete i Kiev at gøre. Selv hvis vi havde vundet finalen, og Ramos havde givet hånd til alle Liverpool-spillere efter kampen, ville vi stadig ikke have interesse i ham, udtaler kilden til Daily Mirror.

- Ramos passer ikke på den profil, som Jürgen Klopp er på udkig efter. Vi ville ikke engang hente ham, hvis han var tilgængelig på en fri transfer, lyder det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED