AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:04:2019 21:20
Glem "Allez, Allez": Liverpool-fans er klar med ny Champions League-sang

"ALLEZ, ALLEZ, ALLEEEEEEZ". Disse toner har vi før hørt mange gange blive skrålet af Liverpool-fansene, men nu har de lavet en ny.


Sidste år blev det lige ved og næsten for Liverpool i Champions League, da The Reds nåede helt til finalen, men alligevel måtte se Real Madrid løfte trofæet i sidste ende.

Hvad The Reds dog fik ud af det europæiske eventyr var "Allez, Allez"-sangen, som stadig skråles med på af Liverpool-fansene til samtlige kampe.

Nu kan der være en ny ørehænger på vej, da Liverpool nok en gang er med, hvor det er sjovt i Champions League og dermed har lavet en ny sang.

Teksten er således og kan godt komme til at blive hørt over alt i et stykke tid, hvis Liverpool skulle slå Barcelona i semifinalen:

We've been to PSG and Napoli, Belgrade and Germany

When we went to the Allianz, Liverpool scored three

Porto, Barcelona, who the f*** you trying to kid?

Cause we're the mighty Liverpool, and we are going to Madrid

Going to Madrid

Hør sangen blive skrålet af en flok Liverpool-fans på en pub:

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED