AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:09:2022 23:59
Glazer-familien er åben for salg: Her er mindsteprisen for Manchester United

Glazer-familien skulle nu være åben for et salg af Manchester United.


Tilbage i 2003 blev Malcolm Glazer medejer af Manchester United, og med tiden fik han en større andel af klubben. 

I 2005 havde han 98 procent af Manchester United, og efter sin død i 2014 var det familien, der overtog procenterne.

Glazer-familien har længe været udskældt af klubbens fans, der ønsker, at de amerikanske ejere sælger klubben. I flere år har der været massive fanprotester, og det har kun været stigende inden for de seneste år.

I pressen har det længe været meldt, at de ikke vil sælge, men nu kan Daily Mail-journalisten, Mike Keegan, fortælle, at de ikke er afvisende for et salg.

Et bud på £3,25 milliarder - svarende til 29,7 milliarder kroner - vil være nok til at få dem til at sælge, melder Mike Keegan. 

Jim Ratcliffe, der er blandt de rigeste personer i Storbritannien, er interesseret i at købe Manchester United, men det er uvist, om han vil betale den pris for De Røde Djævle.

Ifølge Mike Keegan vil der muligvis også være en eller flere kandidater fra Emiraterne, som kunne være interesseret i at købe Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE