AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 14:13
Glad Atsu vil blive i Newcastle

Christian Atsu har udtalt, at han håber på at blive mange år på St. James Park.


Christian Atsu skiftede til Newcastle på en permanent aftale fra Chelsea i sommeren 2017 og i denne sæson har han været fast mand på holdet under manager Rafael Benitez. 32 kampe har den ghanesiske landsholdsspiller fået for The Magpies og han nyder da også tilværelsen i det nordlige England.

- Jeg er meget glad i Newcastle og jeg er meget glad for klubbens fans. Rafael Benitez har vist mig stor tillid og jeg er meget glad for at have ham som manager, udtaler Atsu til footballmadeinghana.com.

Christian Atsu er netop nu i Egypten, hvor han deltager i Afica Cup of Nations med Ghana og i mellemtiden har Newcastle og Rafael Benitez svært ved forlænge spanierens nuværende aftale, der udløber om en uge.

Christian Atsu håber, at parterne blive enige om en forlængelse, selvom der går rygter om et kinesisk skifte for Benitez. Om spanieren bliver eller ej, så håber Atsu på, at hans fremtid ligger i Newcastle de næste mange år.

- Jeg vil gerne blive i Newcastle i mange år, men det kommer også an på, hvordan jeg præsterer. Jeg skal fortsætte med at arbejde hårdt på træningsbanen og i kampene og så ser fremtiden lys ud, slutter Christian Atsu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED