AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 17:26
Gik til ekstremer: United tilbød Håland bonus på 300 millioner

Tyske Bild skriver i dag, at Manchester United var klar til at belønne den norske sensation klækkeligt, hvis han havde valgt dem til.


Erling Håland valgte at skifte til Dortmund, fordi klubben med teenagesensationens egne ord "passede" ham bedst.

Det er måske sandt, for skal man tro den seneste historie fra Bild, så var det ikke økonomien, der fik nordmanden til at vælge Bundesliga-storholdet til og Manchester United fra. Tværtimod.

Håland havde en frikøbsklausul på blot €20 millioner, som Manchester United var mere end villige til at betale. For derudover skulle The Red Devils også være parate til at betale yderligere €40 millioner i en såkaldt "signing on"-bonus.

Havde angriberen valgt et skifte til Old Trafford, ville han altså have modtaget et beløb, der svarer til 300 millioner danske kroner - bare for at skrive under, hvis man altså skal tro det tyske medie.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED