AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2022 19:19
Gerrard under gevaldigt pres: Tidl. PL-manager kan afløse ham

Steven Gerrards jobsikkerhed er truet.


Mauricio Pochettino er lun på idéen om at vende tilbage til Premier League.
 
Den argentinske manager har angiveligt afvist en henvendelse fra Nice, der har Kasper Schmeichel på kontrakt, men han vil ikke afvise en henvendelse fra Aston Villa, lyder det fra mediet Football Insider.
Den tidligere Tottenham- og Paris Saint-Germain er klar til det rette projekt, og det er ikke kun klubber i Champions League, der har Pochettinos opmærksomhed.
 
Således skulle også Aston Villa være i spil. Klubben er i øjeblikket ledet af Liverpool-legenden Steven Gerrard, som dog har tabt de seneste tre ud af fire kampe.
 
I nederlaget til West Ham i sidste måned blev Gerrard sågar buhet af klubbens egne fans. 
 
Diego Carlos, Philippe Coutinho, Boubacar Kamara og Leander Dendoncker er nogle af de navne, der er ankommet til Villa-mandskabet i løbet af sommeren for at forbedre placeringen fra sidste år, hvor Villa endte på en 14.-plads.
 
Aston Villa møder Leeds efter landsholdspausen. Birmingham-klubben er aktuelt placeret på 15.-pladsen i Premier League.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE