AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 12:39
Gerrard til Manchester United: Han er ikke til salg

Steven Gerrard vil ikke sælge en af holdets vigtigste spillere til Manchester United.


John McGinn har over de seneste sæsonoer udviklet sig til at være en stor profil for Aston Villa.

Senest er han blevet rygtet til Manchester United, der angiveligt skulle have ham på ønskelisten forud for sommerens transfervindue.

Steven Gerrard slår dog helt fast, at han ikke er til salg.

- Vi er bestemt ikke en klub, der er på udkig efter at sælge. Vores intention er at beholde John McGinn her. Vi vil ikke være en sælgende klub, medmindre der opstår en situation, som der gjorde med Jack Grealish til Manchester City, siger Steven Gerrard ifølge Daily Telegraph.

- McGinn skal forblive en Villa-spiller, og vi kan ikke gøre det mere klart. Vi elsker spilleren, personen og vi ønsker at hjælpe ham.

- Vi ser det som et kompliment, at en vores bedste spillere bliver rygtet væk til et stort skifte. Det viser, at de spiller på at stabilt niveau, lyder det fra Steven Gerrard.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE