AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 23:15
Gerrard med fantastisk gestus: Mor kunne ikke holde tårerne tilbage

9-årig Jack Fleming fik en stor oplevelse, da Steven Gerrard ringede ham op over Facetime.


Steven Gerrard hyldes for en flot gestus til den 9-årige Jack Fleming.

Den unge Liverpool-fan mistede sin far, Robert, sidste år, som blot blev 26 år gammel. 

Han var stor fan af Liverpool, og den helt store drøm var at møde Steven Gerrard sammen med sin søn, men det fik han aldrig chancen for. Gennem medierne fik Steven Gerrard nys om historien, og det fik ham til at tage kontakt til Alison, som er mor til Robert. Liverpool-legenden ville have en snak med den 9-årige fan.

- Jeg rystede og græd, og min søns foto var foran mig, da jeg tog opkaldet, og han sagde: "Hej, det er Steven Gerrard". Han kondolerede til mig, min mand og Robbies to brødre. Han spurgte også, hvordan vi havde det og var ked af, at han ikke fik mulighed for at møde Robbie, siger Alison til Liverpool Echo.

- Jeg begyndte at græde, og så sagde han: "Du må ikke græde. Så begynder jeg også". Han fortalte, at det var historien fra Liverpool Echo, der gjorde ham opmærksom på det, og hvor meget han var påvirket af det. Han ville gerne mødes, og så aftale vi en dato, hvor han skulle snakke med Jack over Facetime.

- Jack ventede tålmodigt med sin telefon i opladeren, men der var noget galt med Stevies telefon, så der kom ikke et opkald.

Efter nogle timer tog Jack og hans mor Nadine på McDonalds, da de troede, han ville ringe i morgen. Da de kørte hjem fra McDonalds startede telefonen med at ringe.

- "Jeg snakkede med nogle i dag, og de fortalte mig, at de ville få dig til Liverpool, så vi kan mødes. Så kan vi hilse på hinanden og får nogle billeder, okay?", sagde Steven Gerrard til Jack.

- Jack havde en tale klar, men da opkaldet kom, var han så spændt, at han kun sagde 'ja' og 'nej', men det var fantastisk. Jack var så spændt og havde et kæmpe spil på læben.

- Det var et følsesmæssigt opkald. Der var både glædelige og triste tårer, da min søn ville have elsket at møde ham. Det bliver en ære at møde ham, og jeg ved, at min søn kigger ned og smiler og være så stolt over, at Jack og hans to brødre kommer til at møde Steven, lyder det fra Alison.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED