AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 09:37
Gerrard: Jeg er meget interesseret i at se om City får frataget titel

Steven Gerrard erkender, at han selvfølgelig har en interesse i at se, om Manchester City får frataget sin Premier League-titel fra 2013/14-sæsonen.


Steven Gerrard kan potentielt stadig få en Premier League-medalje, og Liverpool-legenden er ikke bleg for at indrømme, at han nu følger interesseret med i, om Manchester City får frataget mesterskabet i 2013/14-sæsonen.

Manchester City blev som bekendt idømt to sæsonens karantæne fra Champions League fredag, da UEFA fandt klubben skyldige i at have brudt Financial Fair Play-reglerne.

I kølvandet på dommen, som er blevet appelleteret af The Citizens, kan Premier League også vælge at uddele en straf til Manchester City.

En af de måder, som Premier League kan straffe Manchester City, er ved at at trække points fra dem retrospektivt - altså i en tidligere sæson, hvor snyden har fundet sted.

Det kunne eksempelvis være i 2013/14-sæsonen, hvor Liverpool næsten vandt, havde det blandt andet ikke været fordi, Steven Gerrard gled, så Demba Ba kunne sikre Chelsea sejren i et altafgørende topopgør nær slutningen på sæsonen.

Nu erkender Gerrard, at han vil følge udviklingen af sagen med interesse.

- Jeg vil kommentere på det, når PRemier League beslutter, hvad de vil gøre. Kigger man på, hvor omfattende straffen fra UEFA er, tyder det på, at noget er gået helt galt, siger Gerrard ifølge SportBible.

- Så jeg er meget interesseret i at se, hvad ufaldet bliver. Jeg vil ikke kommentere, før jeg ved, hvad straffen fra Premier League bliver, men jeg er meget, meget interesseret af åbenlyse grunde.

De åbenlyse grunde er selvfølgelig, at skulle Manchester City blive fratrukket points fra deres pointtotal i 2013/14-sæsonen, så kan Liverpool ende med at blive kåret mestre i stedet.  Og på den måde kan Steven Gerrard få den Premier League-medalje, han altid har drømt om.

- Det hele er "måske" og "hvad nu hvis" lige nu. Manchester City var mestre. Jeg kan lykønske dem lige nu, for de er mestre. Men vi må se, hvordan sagen udvikler sig, siger Gerrard.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED