Gerrard afgjorde legendekamp på Anfield

Af Søren Nørgaard
23.03.2019 Kl. 17:31
Liverpools legender endte med at vinde velgørenhedskampen mod AC Milans legender med 3-2 efter et sent mål af Steven Gerrard.

Premier League ligger stille i denne weekend grundet landsholdspausen, men ikke destro mindre blev der alligevel spillet fodbold på Anfield. Lørdag tog Liverpools legender nemlig imod AC Millans ditto. Tidligere profiler som som Jamie Carragher, Daniel Agger, Luis Garcia, Dirk Kuyt, Sami Hyypia, Steven Gerrard og Robbie Fowler var med for hjemmeholdet, mens Gennaro Gattuso, Paolo Maldini, Andrea Pirlo og Kaka blandt andet var med hos udeholdet.

De fremmødte fans fik en underholdende kamp at se. I første halvleg var det Liverpool, der bragte sig i front på mål af Robbie Fowler, og efter pausen gjorde Djibril Cisse det til 2-0 foran The Kop. Selvom Andrea Pirlo har trukket sig tilbage, har han ikke glemt, hvordan man sparker frispark. Italieneren sparkede nemlig redueringen ind direkte på frispark. Scoringen medførte stor hyldes fra tilskuerne.

Kort før tid fik AC Milans legender også udlignet på et flot mål af den 47-årige italiener Giuseppe Pancaro. Hjemmeholdet skulle dog løbe med sejren, da Steven Gerrard i de døende sekunder sparkede sejrsmålet ind fra kanten af feltet til stor jubel for Liverpool-tilhængerne på The Kop.

Liverpool legenderne vandt dermed kampen 3-2 over AC Milan legenderne.