Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:08:2021 09:14
Gentlemansaftale, bud og bøder: Her er alt om Kanes transfersaga

The Athletic dykker helt ned i transfersagaen om Harry Kane.


Det kunne have være blevet en af de største transfers i fodboldens historie, men sådan skulle det ikke gå.

Harry Kane bliver i Tottenham, og dermed må Manchester City se på andre alternativer.

Det har været en transfersaga, som har fyldt meget denne sommer, og The Athletic dykker nu helt ned i Manchester Citys transferjagt på Tottenham-stjernen.

Ifølge mediet var Daniel Levy rasende over Harry Kanes forsøg på at fremtvinge et skifte, da sæsonen var afsluttet, hvor Kane bl.a. lavede et interview med Gary Neville på Sky Sport og gav udtryk for, at han vil vinde trofæer og måske skulle prøvet noget nyt.

Der har også været rygter om mange bud fra Manchester City, men The Athletic erfarer, at Guardiola & Co. var klar til at bytte med fem spillere tilbage i maj, som blev afvist. Derefter kom der et £75 millioner-bud plus £25 millioner i juni, og det var det sidste bud.

De var klar til at betale £100 millioner plus £25 millioner, men det endte aldrig med at blive et konkret bud, fordi Daniel Levy ikke ville forhandle. 

De to klubber har ikke haft kontakt siden slutningen af juli, og på den måde har et potentielt skifte været død siden da. I et tre timers langt møde den 9. august gjorde Fabio Paratici, som er klubbens sportsdirektør, det helt klart for Harry Kane, at han ikke blev solgt.

Angriberen har hele tiden ment, at han havde en gentlemansaftale med Daniel Levy om et salg efter sidste sæson, hvis Tottenham ikke endte i Champions League, hvilket de ikke gjorde, men Daniel Levy skulle angiveligt have lovet, at man ville lytte på tilbud - og dermed ikke love et salg.

Harry Kane forsinkede også sin retur til Tottenham efter EM-slutrunden, og det resulterede i en bøde på to ugers løn.

Det forlyder nu, at den engelske angriber vil forsøge at få en bedre løn i en ny kontrakt, som også skal inkludere en frikøbsklausul.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE