AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 15:56
Gentleman-aftale: Arsenal-stjerne må forlade klubben uden CL-kvalifikation

The Times skriver, at Alexandre Lacazette har en aftale med Arsenal om, at han kan forlade klubben til sommer, hvis man ikke kvalificerer sig til Champions League.


Femtepladsen kan potentielt ende med at blive adgangsgivende til Champions League alt afhængigt af, hvordan Manchester Citys appelsag forløber.

Men som udgangspunkt har Arsenal endnu syv points op til lokalrivalerne fra Chelsea på fjerdepladsen i Premier League-tabellen, og indhenter man ikke The Blues, forlader Alexandre Lacazette formentligt klubben.

Ifølge The Times har klubben og den franske angriber nemlig en aftale om, at de ikke vil stå i vejen for hans klubskifte, hvis man ikke kvalificerer sig til Champions League.

Der er selvfølgelig andre faktorer; Prisen skal også være rigtig, og Arsenal har endnu mulighed for at kvalificere sig via Europa League, men som udgangspunkt har han tilladelse til at skifte, hvis ikke det sker.

Daily Mail skriver også denne onsdag, at klubben vil sælge Pierre-Emerick Aubameyang til sommer, hvis ikke topscoreren forlænger sin kontrakt inden da.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED