AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 19:22
Gennemtænkt plan: Sådan vil Chelsea lokke Kai Havertz til klubben

En Chelsea-spiller forsøger i øjeblikket at lokke Kai Havertz til klubben.


Frank Lampard og Chelsea er gået i tænkeboksen og spekuleret på, hvordan de mon kan lokke den tyske komet Kai Havertz til klubben.
 
Havertz er en af de mest eftertragtede talenter for tiden, og særligt Real Madrid har været sat i forbindelse med tyskeren.
 
Men også Chelsea har kig på den unge Leverkusen-spiller. Ifølge den pålidelige journalist, Christian Falk, der specialiserer sig inden for tysk fodbold, har Chelsea og Havertz' agent nemlig igangsat en storartet plan.
 
Ifølge selvsamme Falk har Antonio Rüdiger, der også er tysk landsholdsspiller, været i kontakt med Havertz de seneste uger. 
 
Hans mission er at få ham overbevist om at skifte til Chelsea.
 
For godt og vel en måned siden, havde Kai Havertz fødselsdag, og her gik Chelsea-fansene i selvsving over, at Rüdiger havde ønsket vidunderdrengen tillykke.
 
Det vurderes, at Havertz koster i omegnen af 80 millioner pund.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED