AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:08:2020 13:38
Gennembrud: Tottenham og Southampton er nået til enighed

Tottenham har fået et bud accepteret på Pierre-Emile Højbjerg, mens Southampton har fået et bud accepteret på Kyle Walker-Peters.


Igennem de sidste par uger har diverse rygter floreret omkring Pierre-Emile Højbjergs fremtid. 

Først fik Everton et bud accepteret på den danske midtbanedynamo, men senere kom det frem, at Højbjerg hellere ønskede et skifte til Tottenham. 

Så manglede Tottenham blot at blive enige med Southampton omkring en pris på Højbjerg, men det er nu lykkedes, tror man journalisten Alex Crook, der til dagligt arbejder for TalkSPORT. 

På sin Twitter-profil skriver han, at Tottenham har fået et bud accepteret af Southampton på Højbjerg. Efter sigende skulle den samlede pakke kunne nå £25 millioner med diverse klausuler. 

Samtidig skifter han, at Southampton er blevet enige med tottenham omkring en pris på backen Kyle Walker-Peters, der det seneste halve år har været udlejet hos Tottenham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED