AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
13:08:2017 00:14
Gennembrud i forhandlinger: Manchester United tæt på Perisic

Manchester United er efter sigende tæt på at blive enige med Inter om en pris for Ivan Perisic.


- At få tre ud af fire spillere vil være rigtig fint. Det vil jeg takke klubben for. Men jeg vil blive endnu gladere, hvis jeg får fire ud af fire spillere.

Sådan lød det fra Jose Mourinho tidligere på måneden om Manchester Uniteds transfervindue efter købet af Nemanja Matic. 

Det forlyder, at Ivan Perisic fra Inter er den sidste sommer, som Jose Mourinho ønsker at bringe til Old Trafford i dette transfervindue.

Manchester United har tidligere været i forhandlinger med Inter, men de to klubber kunne ikke nå til enighed i første omgang. Nu melder Daily MIrror, at de har genoptaget forhandlinger med Inter og er tæt på at nå til enighed med den italienske klub, der kræver £48 millioner.

Det forventes ikke, at Manchester United får problemer med at få de personlige vilkår på plads med Ivan Perisic, hvis de bliver enige med Inter om en pris.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED