AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 21:32
Klar til underskrift: Christensen og Chelsea er nået til enighed

Der er nu meldinger om, at Andreas Christensen og Chelsea har en mundtlig aftale om en kontraktforlængelse.


- Træneren ønsker det (en forlængelse, red.). Klubben ønsker det samme. Spilleren ønsker det samme. Så jeg forventer godt nyt.

Sådan forlød det hos Thomas Tuchel, da han tidligere på måneden blev spurgt ind til Andreas Christensens kontraktsituation under en pressekonference.

Den danske midtstopper har kontraktudløb efter denne sæson, og der har været mange forskellige meldinger omkring, hvad der kommer til at ske.

Nu kan transferjournalisten fra The Transfer Window Podcast, Ian McGarry, at der er kommet et gennembrud i forhandlinger, og der er en mundtlig aftale.

- Det er vores information, at der er kommet et gennembrud i forhandlingerne om en kontraktforlængelse med Andreas Christensen og hans repræsentanter, og der er en mundtlig aftale mellem parterne, siger Ian McGarry.

Der har tidligere været meldinger om, at parterne stort set var enige, men forhandlingerne stoppede brat, da der kom ændringer ift. længden af kontrakt.

Mediet, Football Insider, melder også, at der er et gennembrud i forhandlingerne med Andreas Christensens repræsentanter, men beretter ikke, at der er tale om en aftale - endnu.

Det tyder nu på, at det kun er spørgsmål om tid, før der kommer en udmelding fra The Blues.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE