AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 12:53
Genforening: Mourinho vil hente sin Chelsea-yndling til Tottenham

Willian skulle være et transfermål for José Mourinho.


Willian udtalte sidste uge, at han ønsker at forblive i London, uanset hvad kontraktsituationen med Chelsea bringer.

Derfor er han heldig med, at José Mourinho angiveligt ønsker at hente ham til Tottenham denne sommer. Det skriver Daily Star tirsdag.

Den brasilianske winger kan til den tid skifte til Londonrivalerne på en fri transfer, da han har kontraktudløb efter denne sæson.

Der er forhandlinger undervejs med Chelsea om en forlængelse, men de skulle ifølge The Athletic have ramt en blindgyde.

Willian ønsker nemlig en ny treårig kontrakt, mens Chelsea kun er villige til at tilbyde den 31-årige winger to år mere i klubben.

Derfor tyder det nu på, at han kan glive genforenet med sin gamle boss i Tottenham.

José Mourinho har været en stor beundrer af Willian siden sin anden periode som Chelsea-manager, og han forsøgte angiveligt at hente brasilianeren til Old Trafford efterfølgende - og var sågar klar til at lade Anthony Martial indgå i en byttehandel, hvis man skal tro rygterne.

Det ville Ed Woodward dog ikke høre tale om, men situationen er noget anderledes nu, hvor Willian er tilgængelig på en fri transfer til sommer.

Willian har heller aldrig lagt skjul på, at han har et godt forhold til Mourinho.

- Når folk spørger mig om, hvem mine bedste trænere har været, så er Mourinho med sikkerhed iblandt dem, sagde Willian i et interview sidste år.

- Vi havde et specielt forhold. Han krævede meget, så der var visse konflikter mellem os, men det er kun normalt. Vi er stadig venner, og vi skriver stadig sammen.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED