AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 08:54
Garanteret: Liverpool er sikret plads i ny prestigefyldt turnering

The Times skriver, at Liverpool sammen med Real Madrid er de eneste to hold, som foreløbigt er sikret deltagelse til de nye klubverdensmesterskaber.


24 hold deltager i FIFAs nye verdensmesterskaber for klubhold, som første gang løber af stablen i 2021. Kun to hold er på nuværende tidspunkt sikret deltagelse, og Liverpool er dét ene af dem.

Det skriver The Times denne fredag.

Otte europæiske hold kommer til at deltage i den nye turnering, men det er endnu ikke officielt, hvordan de kvalificerer sig.  Selvom det er FIFA, der er ansvarlig for den nye turneringsformat, så ønsker det europæiske fodboldforbund, UEFA, at stå for beslutningen om, hvordan klubberne fra vores del af verden kvalificerer sig til klubverdensmesterskaberne.

En kilde tæt på situationen fortæller dog overfor The Times, at FIFA og UEFA skulle være blevet enige om, at Champions League-vinderne fra 2018, 2019, 2020 og 2021 bliver involveret i den nye turnering, som finder sted i juni 2021 - formentligt i Kina.

Real Madrid slog som bekendt Liverpool i finalen 2018, men The Reds tog revanche og sikrede sig trofæet sidste sæson. Dermed er Los Blancos og Liverpool de hidtil eneste to hold i verden, som med garanti skulle være sikret en plads i den nye turnering.

Man ved endnu ikke, hvordan holdene, som ikke vinder Champions League, kvalificerer sig til klubverdensmesterskaberne, men som The Times også kunne berette torsdag, ser det ud til, at Manchester United må se sig forbigået af klubber som Manchester City, Bayern München, Juventus og Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED