AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 20:58
Galt eller genialt? - United-fans vil have Keane tilbage til klubben

Roy Keane har forladt sin stilling som assistenttræner for Nottingham Forest, hvilket har fået visse Manchester United-fans til at ønske ireren til Old Trafford.


Man kan sige meget om Roy Keane, men den tidligere Manchester United-general er et vaskeægte, old school mandfolk - og måske lige dét, som Manchester United kunne bruge i denne krisetid.

Det er en skare af klubbens tilhængere i hvert fald enige om, og eftersom Roy Keane netop har forladt sin stilling som assistenttræner for Nottingham Forest, er irerens vej tilbage til Old Trafford potentielt banet.

Der er selvfølgelig ikke tale om, at Keane skal overtage roret fra Ole Gunnar Solskjær, men i stedet tiltræde i en rolle som rådgiver eller medlem af nordmandens trænerstab.

Der skulle dog være rygter om, at den gamle Manchester United-fanfavorit forlod jobbet i Nottingham Forest for at forfølge drømmen om selv at blive cheftræner. Er det tilfældet, er chancerne for en heltevelkomst på Old Trafford næppe store.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED