AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 20:01
Galatasaray-direktør om Everton-emne: Vi skal have €30 millioner

Galatasaray vil ikke slippe Garry Rodrigues billigt, og hvis Everton vil hente ham, skal de give €30 millioner, siger Mehmet Ozcan.


Everton handlede med blandet succes ind i den tyrkiske liga i januars transfervindue, hvor de hentede Cenk Tosun i Besiktas.

Tyrkeren kostede Everton €27 millioner pund, og og nu meldes en anden profil fra den tyrkiske liga på vej til Merseyside-klubben, og han er altså en smule dyrere.

Garry Rodrigues har nemlig på rygtebørsen været sat i forbindelse med et skifte på den blåtrøjede del af Liverpool, men det bliver ikke billigt at hente ham. Det siger klubbens direktør, Mehmet Ozcan til det tyrkiske medie Ajansspor.

- Vi ved der er interesse for ham og at klubber vil have ham. Jeg ved at der var fem klubber, der så på ham i sidste uge, og jeg føler han er €30 millioner værd grundet hans seneste form, siger Ozcan.

Den 27-årige offensivspiller fra Cape Verde har lavet ni mål og 10 assists i den tyrkiske liga i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED