AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 12:53
Galactico-signings: Real Madrid vil hente både Hazard og Salah

Canal+-journalisten Philippe Carayon fortæller, at Real Madrid vender opmærksomheden mod Mohamed Salah, så snart Eden Hazard er sikret.


Franske L'Equipe kunne forleden breake, at Eden Hazard angiveligt skulle fuldføre sit skifte til Real Madrid, så snart Europa League-finalen er færdigspillet.

Nu påstår en journalisten Philippe Carayon fra et andet fransk medie, Canal+,  at Real Madrid håber på, at Mohamed Salah kan gøre belgieren følgeskab til Santiago Bernabeu.

- Real Madrid er ved at genopbygge truppen på ny,  og efter Hazard er på plads, ønsker Zinedine Zidane endnu en stor angriber,  fortæller Carayon.

- Det er ingen andre end Mohamed Salah,  som efter Eden Hazard er deres topprioritet.

Det står efterhånden klart for alle og enhver,  at Zinedine Zidane ønsker Gareth Bale smidt på porten,  så det er ikke helt og aldeles urealistisk, at den spanske storklub kunne have identificeret Liverpool-stjernen som en mulig erstatning.

-  Real Madrid ønsker at bygge en super stærk angrebstrio med Hazard, Benzema og Salah.  Vi ved, at Zidane ikke vil have mere med Bale at gøre,  men med Salah kommer angrebsspillet til at flyde,  fortæller Carayon.

En transfer virker dog højest usandsynlig.  Der er intet, der antyder, at Mohamed Salah skulle være utilfreds på Anfield eller være på udkig efter nye udfordringer,  og med en lang kontrakt kan Liverpool kræve en fuldstændig abnorm mængde penge for egypteren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED