AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:02:2023 22:48
Går han imod sine egne ord? Liverpool-sportsdirektør i spil til nyt topjob

Det var ellers ikke det, han har fortalt til Liverpool-ledelsen.


Julian Ward stopper som sportsdirektør i Liverpool efter denne sæson, men nu er han angiveligt i spil til et nyt topjob.

Det er det hollandske medie De Telegraaf, som tirsdag aften kan fortælle, at Julian Ward er den ledende kandidat til at blive teknisk direktør i Ajax, når han er færdig i Liverpool.

Det interessant ved dette er imidlertid, at sportsdirektøren ifølge flere engelske medier som The Times og The Telegraph har fortalt Liverpool, at han planlagde at tage en pause efter denne sæson.

LÆS OGSÅ: Efter bare én sæson: Sportsdirektør forlader Liverpool

LÆS OGSÅ: Manchester City forventer, at Pep Guardiola forlader klubben

Derudover skulle Ward også have fortalt ledelsen, at han ikke havde intentioner om at tage et nyt job i den nære fremtid.

Nu kan det tilsyneladende have ændret sig, og Ward kan score et topjob i Ajax, der er blevet kendt for at være en af verdens bedste klubber til at finde og udvikle talenter.

Ward har været i Liverpool siden 2012, hvor han startede som scout. Inden da tilbragte han to år i Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE