AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2022 22:53
Fulham vinder oprykkerduel efter fem vitale minutter

Fulham slog til på fem minutter i anden halvleg.


Der var dømt oprykkerduel på City Ground i Nottingham fredag aften.
 
Her gæstede Fulham Steve Coopers mandskab.
 
Det var hjemmepublikummet, der havde mest at glæde sig over i begyndelsen af kampen, hvor Taiwo Awoniyi bragte værterne foran med 1-0. 
Den tidligere Union-angriber var på pletten med et hovedstød, der blev placeret i pandebrasken på ham efter et hjørnespark.
 
1-0 var også stillingen i pausen, og det var nok de færreste Forest-fans, der havde forudset, hvad der skulle ske i anden halvleg.
 
Fem minutter blev vitale for Fulham, som scorede hele tre gange fra minut nummer 55 til 60. Kenny Tete udlignede til 1-1 med sit hovedstød, Joao Palhinha bragte gæsterne foran og slutteligt blev Harrison Reed spillet fri af Bobby Reid, da han scorede til 3-1.
 
Indskiftede Lewis O'Brien bragte spænding tilbage i opgøret, da han reducerede til 2-3, da han udnyttede en ripost.
 
De to mandskaber er nu placeret i hver sin ende af tabellen. Fulham indtager sjettepladsen, mens Nottingham Forest næsten skraber bunden med en 19.-plads.
 
I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan Fulham vendte opgøret fuldstændigt på hovedet.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE