AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2022 15:05
Fuldstændig ukorrekt: Chelsea-stjernes afvisning passer ikke

Det har angiveligt absolut ingen sandhed over sig, at en af Chelseas stjerner har afvist en kontrakt.


Daily Mail kunne tidligere på ugen fortælle, at Mason Mount har afvist et kontrakttilbud på £200.000 om ugen fra Chelsea, fordi englænderen vil tjene det samme som Raheem Sterling, der ligger på omtrent £300.000 om ugen.

Den engelske avis skrev, at Mount angiveligt havde afvist Chelseas udspil før, at han tog til VM, men hele den her historie er helt og aldeles usand, lyder det nu.

Det er journalisten Simon Phillips, som følger Chelsea meget tæt og plejer at være særdeles velinformeret, som skriver, at en række kilder har kaldt Daily Mails historie for fuldstændig ukorrekt.

Over den seneste tid har det været velkendt, at Chelsea og Mason Mount har forhandlet om en ny kontrakt, men blandt andre The Athletic har skrevet, at den engelske midtbanespiller vil vente med at tage stilling til noget som helst før efter VM-slutrunden.

Mount har kontrakt med The Blues frem til sommeren 2024, og hverken han eller Chelsea har derfor travlt med at nå til enighed om en ny aftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE