Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 13:00
Frygter konsekvenser: Frikøbsklausul på klubprofil kan blive aktiveret

I øjeblikket ligger Burnley lige over stregen, men en nedrykning kan komme til at koste klubben en af de vigtigste spillere.


Sidste sommer ankom Maxwell Cornet til Burnley fra Lyon for omkring 15 mio. pund, og han er i øjeblikket på kontrakt hos The Clarets indtil sommeren 2026. 
 
Cornet har været en af de vigtigste spillere hos Burnley i indeværende sæson, og trods sine mange skader er den ivorianske offensivspiller Premier League-topscorer for Burnley med otte mål. 
 
Burnley ligger i øjeblikket lige over stregen, men hvis klubben rykker ned, så kan det få store konsekvenser, melder The Athletic
 
Mediet afslører, at Cornets kontrakt indeholder en frikøbsklausul på 17,5 mio. pund, som kan blive aktiveret, hvis klubben rykker ned. 
 
Dette vil være et hårdt slag for klubben, som skal forsøge at holde samling på de spillere, der vil kunne tage klubben tilbage i den bedste engelske række. 
 
Mens klubben risikerer at miste Cornet, så vil en nedrykning også betyde, at Burnley rent økonomisk vil gå glip af en væsentlig pengesum.
 
Klubben kommer desuden også til at skulle betale en stor del af lånet på 65 mio. pund fra ALK Capital tilbage. 
 
Burnley møder søndag Newcastle på hjemmebane. 
 
 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE