Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 20:14
Frygter fyrværkeri: Premier League-klub tager særligt forbehold

Spillerne fra Crystal Palace frygter at blive vækket af fyrværkeri midt om natten. Derfor overvejer man nu andre løsninger.


Everton-fansene har i denne sæson haft stor fornøjelse af at forstyrre nattesøvnen hos modstanderen.

Både Chelsea og Brentford er blevet vækket af fyrværkeri midt om natten på kampdage, og det får nu Crystal Palace til at overveje et helt særligt forbehold.

I stedet for at overnatte i Liverpool op til kampen på torsdag, så vil Crystal Palace i stedet kigge på muligheden for at flyve mod Goodison Park blot få timer før kampstart.

Det skriver Daily Mail.

Derudover har klubben efter sigende også udforsket overnatningsmuligheder i Manchester, så man ikke bor i selve Liverpool.

Kampen mellem Everton og Crystal Palace fløjtes i gang på torsdag klokken 20.45. 

Everton kæmper for overlevelse i Premier League, og derfor har klubbens fans på det seneste haft godt gang i de pyrotekniske virkemidler for at give deres klub en fordel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE