Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Frustreret United-spiller: "Jeg har talt med Erik ten Hag"

Af Emil Plovgaard
25.03.2023 Kl. 19:58
Svenskeren er frustreret over den manglende spilletid på Old Trafford.

Det er blevet til særdeles begrænset med spilletiden for Anthony Elanga hos Manchester United.

I denne sæson er det blot blevet til fem kampe fra start i Premier League, og det er en situation, som frustrerer den 20-årige svensker.

– Jeg har ikke spillet meget, og det er vigtigt for mig. Alle i truppen vil gerne spille, men det er op til træneren at udvælge de startende 11. Jeg fokuserer blot på den næste kamp, siger Elanga i et interview med det svenske medie Expressen.

Manchester United viser konkret interesse: Her er prisen på Højlund

Manchester United planlægger stort bud på angriber

Anthony Elanga bliver også spurgt, om han ønsker at forlade klubben.

– Der var snak om det, men lige nu er jeg fokuseret på United. Vi har en lang sæson tilbage, og vi vil gerne slutte så godt af som muligt. Nu har vi formået at vinde en titel. Vi er i semifinalen i FA Cuppen og stadig med i Europa League. Det er dét, vi fokuserer på.

– Jeg har talt med Erik ten Hag. Jeg ved, hvad han vil have mig til at gøre, og nu skal jeg træne hårdt og arbejde for det.

– Vi har en tæt dialog. Ikke kun omkring det, men også om, hvad der sker rundt omkring. Det er den gode ting ved klubben, og alle hjælper mig.

– Men det er frustrerende. Jeg vil gerne spille. Som fodboldspiller vil man ikke sidde på bænken, men hvis man ikke spiller, er det ikke op til mig. Træneren vælger de bedste 11, siger Elanga.

Afsløring: Han er kæmpe favorit til at vinde Ballon d'Or

Annonce