AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 09:15
Frustreret: Sarri var klar til at droppe Hazard fra startelleveren

Maurizio Sarri blev angiveligt træt af Eden Hazard.


Eden Hazard fik sin drøm om et skifte til Real Madrid opfyldt, men den belgiske superstjernes start på karrieren i La Liga har ikke været prangende.

I øjeblikket står han blot noteret for ét mål mod Granada, men hans skuffende form kommer ikke som nogen overraskelse for en række af hans tidligere trænere.

Det skriver David Ornstein fra The Athletic denne mandag.

Eden Hazard havde individuelt en stor afslutningssæson for Chelsea, men en kilde fra Maurizio Sarris trænerstab skulle angiveligt have fortalt, hvordan den italienske træner var et mulehår fra at droppe belgieren i startopstillingen.

For nok viste Hazard flere flotte individuelle præstationer, men han nægteden angiveligt at omstsille sig til Maurizio Sarris taktiske krav, og den tidligere Chelsea-træner følte, at wingeren underminerede holdets indsats.

Ornstein slutter af med at skrive, at Maurizio Sarri ikke har været den eneste Chelsea-træner, som har været frustreret over Eden Hazards manglende vilje til at omstille sig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED