AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 15:16
Frustreret Pellegrini: Vi har for mange skader

West Ham er hårdt ramt af skader i øjeblikket, og det er til stor irritation for Manuel Pellegrini, der er klar over, at der venter et hårdt kampprogram den næste tid.


Der er brug for en bred trup i løbet af december, hvor kampene i Premier League kommer som perler på en snor.

Det har West Ham egentlig også, men the Hammers er alligevel ganske udfordret på mandskab i øjeblikket, for hele seks spillere er utilgængelige for Manuel Pellegrini inden weekendens opgør mod Crystal Palace. Og det frustrerer den chilenske manager.

- Vi har for mange spillere skadede i en måned, hvor vi skal spille syv kampe, og så seks kampe mere i januar, siger han ifølge Sky Sports

Senest er det Marko Arnautovic, der er blevet skadet, og østrigeren er formentlig ude i en måned grundet en forstrækning. Ydermere er også Ryan Fredericks, Jack Wilshere, Carlos Sanchez, Winston Reid og Andriy Yarmolenko på skadeslisten i øjeblikket.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED