AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 08:34
Frustreret Auba: Vi forærer bogstaveligt talt mål væk

Arsenal-angriberen er alt andet end imponeret over holdets defensive præstation mod Watford.


Det lignede længe, at Arsenal ville cruise en sikker 2-0 sejr hjem ude på Vicarage Road, men en klodset fejl af Sokratis og et dumt straffespark af David Luiz gjorde, at Watford leverede comebacket til resultatet 2-2.

Det frustrerer Pierre-Emerick Aubameyang, som ellers havde gjort sit for at sikre sejren med to mål for The Gunners.

- Vi forventede selvfølgelig ikke comebacket. Desværre var vi ikke gode til at tage os af Watford, fortalte Arsenal-angriberen efterfølgende til Canal+.

- Jeg føler, vi bogstaveligt talt gav modstanderholdet målene, og det er op til os selv at blive bedre på den front.

På mange måder skulle han og Arsenal-mandskabet dog prise sig selv lykkelige for at kunne forladed Watford med med ët point i bagagen.

Gerard Deulofeu og Abdoulaye Doucure havde adskillige kæmpechancer til at sikre The Hornets sejren, for adskillige individuelle fejl fra Arsenal-spillerne gav dem momentum.

Aubameyang var dog ikke meget for at pege fingre af sine medspillere, selvom David Luiz og Sokratis særligt vil blive husket for deres uheldige rolle i det uafgjorte resultat.

- Jeg vil ikke bebrejde nogen, for du kan også vende den om og sige, at vi angribere skulle have lukket kampen med et tredje mål, sagde gaboneseren.

- Det er en skam, at vi lader mål gå ind sådan her, men jeg tror, det er manglen på Alexandre Lacazette, som påvirker os.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED