AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 09:58
Frit valg på alle hylder: Bournemouth sætter adskillige stjerner til salg

Bournemouth er klar til at skære ind til benet og sælge adskillige af sine stjerner, hvis klubben rykker ned.


Bournemouth er klar til at sælge adskillige af sine stjerner, uanset om klubben sikrer sig overlevelse i Premier League eller ender med at rykke ned. Det erfarer Daily Mail.

Ifølge mediet skulle spillere som Nathan Aké, Joshua King, David Brooks og Callum Wilson alle være sat i shopvinduet, så andre interesserede Premier League-klubber kan byde denne sommer.

Trods fem sæsoner i Premier League er Bournemouth på mange måder stadig en "lille" klub rent økonomisk, så klubben er blevet hårdt ramt af coronakrisen.

Kombinerer du dét med en eventuel nedrykning og de mange tabte indtægter i tv-penge, så går klubben en virkelig usikker fremtid i møde i den næstbedste engelske fodboldrække.

Chelsea har tidligere udvist interesse i Nathan Aké, mens tv-billeder fra weekenden kunne tyde på, at Ole Gunnar Solskjær har en interesse i at signe den 25-årige forsvarer.  Det har The Telegraph nu faktisk bekræftet, at nordmanden ønsker.

Joshua King var også et transfermål for Manchester United i januar, inden man i stedet hentede Odion Ighalo på en lejeaftale. David Brooks skulle ses som et muligt alternativ til Jadon Sancho, mens Callum Wilson tidligere har været rygtet til en række andre Premier League-klubber.

Der skal i hvert fald nok være købere klar til at signe de største Bournemouth-profiler.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED