AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 18:13
Friskt nyt om Fernandes: United kommer stadig tættere på målmaskinen

I hvert fald hvis man skal tro de portugisiske medier.


Her på PLBOLD ville vi gerne klappe os selv på skulderen og sige, at vi havde det forkromede overblik over transfervinduet, men Silly Season er ustyrlig denne sommer, og blandt transferne, som er svære at finde hoved og hale i, er rygterne om Bruno Fernandes.

Sporting Lissabon-spilleren er i flere uger blevet sendt til først City, så United, så Liverpool og til sidst United igen. Den seneste uge har det tydet på, at Manchester United ville vinde portugiserens gunst, men pludseligt blandede Tottenham sig så.

Alle rygterne stammer fra de portugisiske medier, og det virker ikke for alvor til, at nogle af de engelske nyhedsmedier for alvor tør berette noget om en kommende transfer til Premier League.

Men for at vende tilbage til dagens nyt i Fernandes-sagaen, så skulle Manchester United nu være i pole position igen.

Correio da Manha skriver, at Manchester United er parate til at byde €75 millioner for den mest scorende midtbanespiller i europæisk fodbold sidste sæson. Det er mere end det påståede bud, som Tottenham skulle være klar til at komme med.

Faktisk skulle De Røde Djævles tilbud i første omgang blot involvere €60 millioner,  men også indeholder en række bonusser, så den samlede pris over tid stiger til $75 millioner.

Sporting skulle også have godtaget, at betalingen ikke falder på én gang, men løbende over tid - hvilket er ganske normalt.

En anden portugisisk avis, Record, skriver, at Tottenhams indblanding i transferen har udskudt den endelige beslutning, men at Manchester United skulle være klar til at drive handlen hjem.

Det hele er lidt et skridt, et skridt tilbage, hvis man skal tro rapporterne fra Portugal, og det bliver spændende at se, om der faktisk er hold i rygterne - eller om en eller anden agent forsøger at skabe interesse om Bruno Fernandes, hvor der reelt set ikke er nogen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED