AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2023 13:36
Frikøbsklausul på 294 millioner: Liverpool viser interesse i La Liga-profil

Den spanske La Liga-profil har en frikøbsklausul på 294 millioner kroner.


De fleste Liverpool-fans har det samme opråb på tværs af alle platforme, som nemlig lyder på, at man skal købe en midtbanespiller.

Og her The Reds længe været kædet sammen med Jude Bellingham, men David Ornstein kunne tidligere på ugen kalde en handel for usandsynlig, da Liverpool ikke kunne være med på det økonomiske plan.

Derfor kan Jürgen Klopp & co. så småt begynde at kigge på alternativer, hvis nu ikke man lander en aftale med den engelske landsholdsstjerne til sommer.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

Og her har Merseyside-klubben bl.a. været kædet sammen med Ryan Gravenberch fra Bundesligaen og Mason Mount fra Premier League.

Nu har man lagt blikket mod La Liga og Celta Figo.

For ifølge den spanske radiostation Cadena SER, så har Jürgen Klopp & co. et godt øje til Gabri Veiga.

Den 20-årige spanske midtbanespiller har gjort sig bemærket i denne sæson, hvor han har spillet 25 kampe i LaLiga, scoret ni gange og bidraget med tre oplæg.

La Liga-profilen har en frikøbsklausul på €40 millioner, der svarer til 294 millioner kroner. Og netop denne frikøbsklausul har Celta Vigos præsident, Carlos Mourino, udtalt sig om:

- Vi ønsker at beholde Gabri Veiga, men det bliver umuligt på grund af frikøbsklausulen. Vi kender nogle bud, som han har fået, som er umulige at matche. Vi vil kun lade Gabri Veiga gå på grund af frikøbsklausulen. Der er mange klubber, der er interesserede.

- Fire af de 10 bedste Premier League-klubber har bedt om information om Gabri Veiga, siger Mourino ifølge Fabrizio Romano. 

Gabri Veiga har spillet 44 kampe Celta Vigo. 

LÆS OGSÅ: De er nomineret til månedens manager i Premier League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE