AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2022 20:51
Frenkie de Jong taler ud om Chelsea- og United-rygter

Frenkie de Jong taler ud om sommerens mange rygter.


Frenkie de Jong var hovedpersonen i en af sommerens største transfersagaer.

Den hollandske midtbanespiller blev rygtet kraftigt væk fra Barcelona, som efter sigende var meget opsatte på at få ham væk grundet klubbens økonomiske situation.

Han blev især rygtet til Manchester United, hvor der var meldinger om, at klubberne var enige om en pris - og at han selv skulle være opsat på et skifte til Old Trafford, men en udskudt løn skulle være en hæmsko for et skifte.

Chelsea blev også kædet sammen med Frenkie de Jong, men det endte altså ikke med et skifte til en af de to Premier League-giganter. I stedet blev han i Barcelona.

Frenkie de Jong har været tavs omkring rygterne i sommer, men nu taler han ud om de mange spekulatoner:

- Rygterne til Chelsea og Manchester United i sommer? Jeg besluttede mig allerede i maj, at jeg ville blive i Barcelona, og jeg ændrede aldrig den beslutning. Så jeg var meget rolig, siger Frenkie de Jong til NOS og tilføjer:

- Intet har ændret sig mellem mig og mine holdkammerater, lyder det fra hollænderen, da han bliver spurgt, om han stadig føler sig velkommen i klubben.

25-årige Frenkie de Jong ankom fra Ajax til Barcelona 2019 for en sum af €86 millioner, og han har fortsat fire år tilbage af sin kontrakt, der udløber i 2026.

Indtil videre har han været i aktion i alle seks ligakampe denne sæson


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE