AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 13:37
Fremtidens Ferdinand: Tre midterforsvarere, som United kan gå efter

Manchester United mangler en ny Rio Ferdinand, og her er tre bud på en spiller, som kan blive fremtidens Ferdinand i klubben.


Det er efterhånden fire et halvt år siden, at Rio Ferdinand forlod Manchester United, og hullet efter den engelske forsvarsspiller er aldrig rigtig blevet lukket. Selvom spillere som Chris Smalling, Phil Jones og senest Eric Bailly og Victor Lindelöf har vist lovende takter indimellem, mangler der fortsat en midterforsvarer, som kan tage styringen i De Rødes Djævles bagkæde.

455 gange optrådte Rio Ferdinand for Manchester United, og vi kigger nu efter den spiller, som har mulighed for at gøre englænderne kunsten efter. Det kræver, at det er en forholdsvis ung forsvarsspiller, og derfor har vi taget et kig på tre realistiske spillere, som den engelske storklub kan forsøge at hente til klubben inden alt for længe.

Matthijs De Ligt

Hollænderen er blot 19 år, men han er allerede anfører for Ajax, og samtidig er han fast mand på landsholdet. Gennem flere sæsoner har han spillet rigtig godt for den hollandske storklub, og der er ingen tvivl, om at han er ved at være klar til at prøve kræfter med en større liga. Hvis Manchester United beslutter sig for at gå efter Matthijs De Ligt, vil klubben møde stor konkurrence, men det vil ikke være helt usandsynligt, at De Røde Djævle kan løbe med hollænderens underskrift. Han vil være en spiller, som har flere af de samme kvaliteter, som Rio Ferdinand havde. Han er en leder af natur, fysisk stærk, rimelig hurtig, og så er han ikke mindst ganske gode venner med bolden.

Milan Skriniar

Rio Ferdinand kom først til Manchester United som 24-årige, og i øjeblikket er Milan Skriniar 23 år, så det vil ikke være umuligt for den dygtige slovak at gøre som den engelske legende. Manchester United er blevet kædet sammen med Inter-spilleren gentagne gange, og på et tidspunkt vil han formentlig også have lyst til at prøve sig af i en anden liga, og Premier League vil passe godt til ham. Han er både duelstærk og dygtig med bolden. Samtidig har han også lidt flere år på bagen end Matthijs De Ligt, selvom han er relativt ny i topfodbold, og derfor kan Manchester United stadig forme på ham.

Dan-Axel Zagadou

Den unge franskmand brød pludselig igennem på den store scene, da han begyndte at spille for Dortmund i sidste sæson, og i denne sæson er det blot blevet til endnu mere spilletid for den 19-årige midterforsvarer. Han måler 196 centimeter, men det er ikke ensbetydende med, at han kluntet eller langsom. Han er derimod ganske bevægelig og en yderst habil spiller med fødderne. Det er måske den spiller, som endnu er mest uprøvet af de tre spillere, men han har vist, at han kan begå sig i Bundesligaen, og Dortmund vil formentlig ikke kunne holde på ham ret længe, hvis Manchester United kommer og vifter med checkhæftet. Potentialet er enormt for franskmanden – måske han kan være Manchester Uniteds næste Rio Ferdinand.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED