Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 16:06
Fremragende i starten - elendige til sidst: Soucek forklarer underlig West Ham-tendens

West Ham-stjernen Tomas Soucek har kommenteret på holdets mærkelige tendens med at score tidligt og indkassere sent.


West Ham har været stærke i år, hvor deres pludselige mange mål har ført dem til en imponerende fjerdeplads efter 31 spillerunder.

I de seneste kampe har The Hammers fortsat pointhøsten, mens de har scoret mange mål, men der er samtidig begyndt at være en ualmindelig tendens i deres kampforløb.

Deres seneste tre opgør mod henholdsvist Arsenal, Wolves og Leicester har nemlig set dem komme foran 3-0 i løbet af den første time, hvor kampene derefter er endt 3-3 og to gange 3-2.

Det forsøgte West Ham-stjernen Tomas Soucek at sætte ord på efter gårsdagens 3-2'er imod Leicester.

- Vi er tilfredse med, hvordan vi spiller fra start. Men det er stadig kun i 60 minutter, fordi vi rigtigt nok indkasserer to eller tre mål i slutningen af de sidste par kampe. Jeg er glad for, at det kun har været to mål i de seneste to kampe, men vi er nødt til at kunne holde niveauet i 70, 80 og 90 minutter.

- Det har noget med selvtillid og mentalitet at gøre. Vi kommer foran 3-0, og så vil vi pludselig forsøge at klamre os til resultatet og spille sikkert. Vi skal fortsætte med at presse højt, hvis vi bliver i vores eget felt, så tillader vi modstanderen at skabe chancer.

Trods de indkasserede mål mod enden kan West Ham glæde sig over for alvor at kunne skimte europæisk fodbold i næste sæson. 

Samtidig kan Jesse Lingard glæde sig over, at han pludselig har fået genoplivet sin karriere, hvilket han cementerede med yderligere to mål i gårsdagens kamp mod Leicester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED