AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2019 08:23
Fredagens transferrygter: Spurs og Arsenal i intens transferduel

Historien om Arsenal og Tottenhams indædte kamp om én af de store præmier på sommerens transfermarked præger dagens udgave af transferrygterne, der også indeholder andre spændende historier.


Manchester United har fået et boost i jagten på Bruno Fernandes, da Sporting Lissabon ifølge Daily Mirror er tæt på en potentiel erstatning for den 24-årige midtbanespiller. 

De Røde Djævle har samtidig påbegyndt forhandlingerne med Inter omkring et salg af den 26-årige angriber, Romelu Lukaku. Det skriver flere internationale medier. 

Toby Alderweirelds agent har været i forhandlinger med AS Roma, der viser stor interesse i den 30-årige belgier, der har en frikøbsklausul på £25 millioner. Det skriver Calciomercato. 

Mariano Diaz fra Real Madrid er ifølge AS ikke interesseret i et skifte til Arsenal denne sommer. 

Paris Saint-Germain, der i januar måned hårdt kæmpede på at hente Evertons Idrissa Gueye, vil forsøge igen denne sommer, melder L'Equipe. 

Arsenal og Tottenham kæmper en intern duel omkring Real Madrids Dani Ceballos - der er klar til at forlade Real Madrid på en lejeaftale, hvis man tror Sky Sports. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED