AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2022 08:25
Fredagens rygtebørs: United vil lade Lingard gå til den rette klub - afviser to klubber

Vi bringer hermed dagens friske transferrygter.


Tottenham vil hente talent i The Championsship
Kilde: The Times

Det har før kunne betale sig at handle i Hull City: Da Liverpool hentede den dengang ukendte Andy Robertson, og da Leicester hentede Harry Maguire, viste det sig at være gode handler.
Nu vil Tottenham også prøve lykken i klubben. Derfor slutter de sig til gruppen af de interesserede klubber, når det drejer sig om Hull City-kanten, Keane Lewis-Potter. 
Southampton, Leciester og West Ham er også meldt interesseret i det 20-årige talent. Brenford fik et bud på £8 millioner afvist i sommer.
I 26 kampe har Lewis-Potter scoret fem mål og lavet tre oplæg i The Championsship.  

Manchester United vil lade Jesse Lingard gå til den rette klub
Kilde: Sky Sports

De Røde Djævle vil gerne lade den 29-årige midtbanespiller, Jesse Lingard, forlade klubben permanent i denne måned, lyder det fra Sky. 
De har dog afvist klubber som West Ham og Tottenham, da de menes at være konkurrenter om en top 4-plads, og derfor vil de ikke forstærke en direkte konkurrent. 
I går blev det meldt, at West Ham var interesseret i at leje Lingard, men det skulle dog ikke længere være relevant. 
Ligeså har Newcastle meldt sig interesseret flere gange - dog med afvisninger til følge. 

Watford ser mod Liverpool efter defensiv forstærkning
Kilde: Evening Standard

Claudio Ranieri og Watford skulle være klar på at gå efter Liverpools Nathaniel Phillips, som før har været rygtet væk fra Anfield. 
Liverpool og Klopp har før været åbne for et udleje i håb om fast spilletid, og det kan måske være i Watford, at den 24-årige midterstopper kan få netop det.

Crystal Palace trækker sig fra Aaron Ramsey-rygterne
Kilde: Daily Mail

Crystal Palace trækker sig fra deres interesse i den tidligere Arsenal-midt, og nuværende Juventus-spiller. 
Ramsey har allerede afvist klubber som Newcastle, Wolves og Burnley. Crystal Palace har heller ikke vækket den store interesse for den 31-årige midt. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE