Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 12:39
Fredagens rygtebørs: Pogba var enig med City - derfor afviste han til sidst

Vi giver her et overblik over dagens transferrygter.


Kylian Mbappé har ikke givet grønt lys til Real Madrid
Kilde: Fabrizio Romano

Kylian Mbappé har endnu ikke truffet en beslutning om sin fremtid og har ikke givet grønt lys til Real Madrid.

I dag vil han have en ny intern dialog med sine repræsentanter og familie, og han vil måske komme med en udmelding i weekenden.

Paul Pogba var enig med Manchester City om en kontrakt
Kilde: The Times

Paul Pogba var blevet enig med Manchester City om en kontrakt, men han endte alligevel med at afvise et skifte til Etihad Stadium, fordi han var bange for reaktionen fra Manchester United-fansene. 

Franskmanden frygtede, at han ville få det svært i den nordvestlige by ved at tage et skifte til rivalerne. For to uger siden meddelte han derfor Manchester City, at han tog til udlandet.

Paul Pogba står i stedet til Juventus-skifte
Kilde: Alfredo Pedulla 

Midtbanespilleren forventes i stedet at skifte tilbage til Juventus, som han spillede for inden sit skifte til Manchester United for en sum af £89 millioner i 2016.

West Ham vil hente Areola permanent
Kilde: Gianluca Di Marzio

Alphonse Areola skiftede i sommer til West Ham på en lejeaftale med option på at gøre skiftet permanent, og det har West Ham i sinde at gøre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE