AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2022 11:01
Fredagens rygtebørs: Arsenal har budt på ombejlet offensivspiller

Her er dagens rygtebørs fra Premier League.


Unai Emery kigger mod sin gamle klub
Kilde: Football Insider

Aston Villa har angiveligt en interesse i den spanske landsholdsspiller Pau Torres, som Unai Emery for nyligt har arbejdet sammen med i Villarreal. Den 25-årige forsvarsspiller kan være med til at styrke det centrale forsvar hos Birmingham-klubben.

Arsenal har budt på ukrainer
Kilde: Calciomercato

Det forlyder nu, at Arsenal har budt på den ukrainske landsholdsspiller Mykhaylo Mudryk, som har udviklet sig til at blive en rigtig dygtig spiller over den seneste tid hos Shakhtar, og som også har tiltrukket sig interesse fra flere andre klubber - heriblandt Juventus og Newcastle.

Fransk landsholdsspiller åben for ny liga
Kilde: L’Equipe

Bayern München-forsvarsspilleren Benjamin Pavard er åben over for at spille i en ny liga i næste sæson. Den franske landsholdsspiller er tidligere blevet kædet sammen med Chelsea.

Dortmund tror på muligheden for at holde længere på stjerne
Kilde: 90min

I Dortmund tror man angiveligt på muligheden for, at Jude Bellingham bliver i klubben også efter sommerens 2023, selvom der vil være stor rift om den engelske landsholdsspiller til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE