AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2019 22:48
Fransk trænerprofil vil have Newcastle-job

Rafael Benitez forlader som bekendt jobbet som Newcastle-træner, og i hans sted ønsker en tidligere fransk landstræner at træde ind.


Trænersædet hos Newcastle er fra på søndag ledigt, og til at udfylde det tomme trænersæde i Newcastle er flere prominente navne tidligere blevet nævnt i medierne.

Imidlertid melder én af de omtalte trænerkandidater sig nu selv aktivt på banen i jagten på Newcastle-trænerjobbet. Således har den tidligere franske landstræner Laurent Blanc udtalt, at han gerne vil tages i betragtning til det ledige trænerjob. Det meddeler Daily Star. 

Laurent Blanc har ikke været aktiv som træner i tre sæsoner, siden han forlod Paris Saint-Germain i 2016. Som spiller tørnede Blanc ud for store klubber som FC Barcelona, Inter og Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED